Telefonisch contact

023 751 06 08 Bel nu

Maandag t/m vrijdag
Zaterdag:
Zondag:
09:00 - 21:00 uur
09:00 - 18:00 uur
10:00 - 20:00 uur

  1. Home
  2. organisatie info

Corendon info

WELKOM IN DE VAKANTIEWERELD VAN CORENDON

Op vakantie gaan betekent wat ons betreft gewoon lekker genieten en genieten schrijven we bij Corendon met de hoofdletter G. Het is onze taak om jouw vakantiedromen waar te maken. Die opdracht nemen we heel serieus. Niet voor niets hebben wij voor elke doelgroep een passende vakantie. Of je nu met kids naar een gezinsvriendelijk 4Kids of Aquafun hotel wilt of juist liever met z'n tweetjes naar een Only Adult accommodatie. Super-de-luxe, All Inclusive of juist de vrijheid van een comfortabel appartement? Bij Corendon wordt er naar je geluisterd.

Altijd de beste vakantiedeals!

Wij verzorgen elk jaar de vakanties van ruim 650.000 passagiers naar tientallen bestemmingen binnen en buiten Europa. Onze missie is om jou en je reisgezelschap op al onze bestemmingen de beste vakantie te bieden tegen de beste prijs.

Niet voor niets luidt ons motto: Altijd de beste vakantiedeals!

Vernieuwende concepten

Corendon is een van de grootste trendsetters in reizen in Nederland en België. Begonnen in 2000 als Turkije-specialist, is het concern in zestien jaar uitgegroeid tot een grote veelzijdige reisorganisatie die vernieuwende concepten in de markt zet. Hierbij hebben wij eigen hotels en een eigen luchtvaartmaatschappij tot onze beschikking. De vloot van 16 toestellen vliegt jaarlijks ruim 2,5 miljoen vakantiegangers naar tientallen internationale bestemmingen.

Scherp geprijsd aanbod

Wat Corendon typeert is het no-nonsense karakter. Wij hebben de markt veroverd met scherpe prijzen, veel ervaring in het inkopen van accommodaties en een praktisch ingericht bedrijf met lage overheadkosten. Daardoor profiteert de klant van de beste mogelijke prijs-kwaliteitverhouding.

Voor elke doelgroep een passende vakantie

Corendon is een innovatieve onderneming. Niet alleen de nieuwe Marble hotelketen is een vooruitstrevend merk dat precies inspeelt op wat de klant wenst. Ook Stipreizen voor de iets oudere vakantieganger, Corendon Artiestenreizen en Karin's Choice, het reismerk voor wie net even anders met vakantie wil, zijn onderdeel van het reisconcern. Jongeren worden op hun wenken bediend met GOfun jongerenreizen, die de vetste partyvakanties en swingende feesten verzorgt en Maris Life biedt volledig verzorgde eenoudervakanties.

CORENDON AIRLINES

Sinds 2005 heeft Corendon een eigen luchtvaartmaatschappij die jaarlijks ruim 2,5 miljoen passagiers vanuit 28 landen naar 143 luchthavens vliegt. De thuishaven van de luchtvaartmaatschappij met code CAI is Antalya in Turkije. In 2011 is de Nederlandse tak toegevoegd, Corendon Dutch Airlines (CND). De allereerste vlucht werd uitgevoerd op 30 april.

De luchtvaartmaatschappij beschikt over 16 toestellen, waarvan de meeste van het type Boeing 737-800. Dit toestel beschikt over 189 comfortabele stoelen aan boord.

Cabinebemanning

Corendon besteedt veel aandacht aan de selectie en training van de cabinebemanning. Ruim 500 stewards en stewardessen en 100 gezagvoerders en co-piloten staan voor je klaar. Tijdens de vlucht zorgen cockpit- en cabinebemanning ervoor dat je zo comfortabel en prettig mogelijk op je bestemming aankomt. Zij voorzien je van alle nuttige informatie, serveren een maaltijd, drankje of snack, maar zijn vooral getraind voor jouw veiligheid.

Buy on board concept

Tijdens je vlucht met Corendon kun je gebruikmaken van de buy on board service. De cabinebemanning serveert (tegen betaling) tijdens de vlucht lekkere broodjes, warme maaltijden en snacks. Corendon is één van de eerste maatschappijen die aan boord smakelijke frietjes verkoopt en het broodje kroket in haar assortiment heeft opgenomen.

CORENDON HOTELS & RESORTS

De hotelportefeuille van Corendon Hotels & Resorts bestaat momenteel uit tien hotels. Behalve het onlangs aangeschafte Livingstone Jan Thiel Resort op Curaçao, bezit en exploiteert Corendon Hotels & Resorts drie hotels in Nederland: Village Hotel Amsterdam, City Hotel Amsterdam en The College Hotel Amsterdam. Vijf All Inclusive resort hotels in Turkije en het Marble Stella Maris Hotel op Ibiza.

CORENDON FOUNDATION

“Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) staat hoog op de agenda bij Corendon en wij investeren veel op het gebied van duurzaamheid in de luchtvaartsector. Maar als persoon en dus ook met mijn bedrijf wil ik meer doen op het gebied van duurzaamheid. Daarom heb ik de stichting Corendon Foundation opgericht om op een onafhankelijke manier met geselecteerde projecten innovatieve en duurzame ontwikkelingen te bevorderen. Zo zijn we bijvoorbeeld sinds 2016 de trotse partner van de Plastic Soup Foundation om samen het ‘plasticsoep-probleem’ in de oceanen aan te pakken. Dit is wat mij betreft de enige manier om echt bij te dragen aan de verduurzaming van de toeristische branche”, aldus Atilay Uslu, oprichter Corendon.

SPONSORING

Corendon is de trotse naamgevende hoofdsponsor van het veldritteam Beobank-Corendon.

ZOOVER AWARDS

Corendon won in 2015 vijf Zoover-awards:

- Populairste luchtvaartmaatschappij

- Beste luchtvaartmaatschappij

- Beste allround touroperator

- Populairste aanbieder zonvakanties

- Beste aanbieder jongerenvakanties Gofun.nl

Deze accommodatie bewaren

Om deze accommodatie te bewaren raden we u aan om in te loggen. U kunt deze dan altijd makkelijk terugvinden in uw account.

Inloggen Bewaren zonder inloggen